Конските сили влияят и на жените

95
Конските сили влияят и на жените

... но само за кратко

Винаги сте съжалявали, че не карате порше? Хайде сега, няма място за униване! Още повече, че всяко зло е за добро. В това може би ще се уверите, след като прочетете долните редове:

Може ли да се каже, че поршето е по-секси от хондата? Или с други думи: дали мъжете, които карат скъпи спортни коли, имат повече успех при жените? Това отдавна се питат онези, които не карат порше. Ето че сега най-сетне разполагаме с научно обоснован отговор, който идва разбира се от Америка.

Тайната на конските сили

Питането явно е било толкова трудно, че цели три университета са си сътрудничили, за да разкрият тайната на поршето и неговия водач. Резултатите от своето проучване специалистите от Университета Райс в Хюстън, Тексаския университет в Сан Антонио и Университета на Минесота са обнародвали в реномираното списание Journal of Personality and Social Psychology.Те атестират на притежателите на спортни коли повишен интерес към повърхностни любовни похождения. "Студията показва, че при мъжете поршето изпълнява същите функции, както шарените пера при пауна", коментира професор Джил Сънди от Тексаския университет. Не всички мъже прилагали тази стратегия, а предимно онези, заинтересувани от краткотрайни сексуални завоевания.

Стратегии на избора

Но което е още по-важно: стратегията им функционира. Жените наистина предпочитат притежателя на порше, пред онзи, който кара например хонда, са установили учените, в чието проучване са участвали хиляда души. Само че жената бързо прозира стратегията на каращия спортна кола. Скъпата кола привлича предимно онези жени, които също търсят бърз и необвързващ секс.

Много мъже смятат, че скъпата кола и изобщо луксозните предмети ги правят по-атрактивни за нежния пол, ала професор Даниъл Бийл от Университета Райс казва: "В действителност по този начин те изпращат един погрешен сигнал." Когато става дума за установяването на трайна връзка, конските сили губят предимството си. Истинската любов не се плаши от хонда.

Следвайте ни и във ФейсбукКоментари

Коментар: 1
porshe

Emi da kak nqma da prevlicha poveche jenite nali tozi sas porshe e 99% I sas golqm portfeil ...


  • 1

Добави коментар