Кога жените гледат порно?

163
Кога жените гледат порно?

Почти един на всеки четирима потребители на порносайтове са жени

Любителките на порно индустрията сред нежния пол достигнаха своя исторически връх, разкрива проучване. Почти един на всеки четирима потребители на порносайтове са жени.

Представителките на нежния пол представляват 24% от хората, които гледат филми за възрастни в най-големия порно сайт в света. Той се радва на 78 милиарда гледания. Най-често потребителките са на възраст под 35 години, посочва Дарик радио.

Един от факторите за това е нарастващата популярност на смартфоните, тъй като статистиката показва, че жените предпочитат да използват смартфоните си, за да гледат порно. Втората причина за нарастващото порно любопитство на момичетата се казва "50 нюанса сиво". Сагата, продала над 125 милиона копия по целия свят, се превърна и в един от най-гледаните филми.

Понеделник е най-популярният ден, в който жените гледат порно, а в събота е най-малко вероятно. Повече от един милион британци се оценяват като пристрастени към порнографията, а всяка трета жена признава, че също има проблем. Миналата седмица във Великобритания стартира 24-часова услуга за консултиране на хора с пристрастеност към порнографията.Добави коментар