Какво разгорещява жените

442
Какво разгорещява жените

Сваляне на килограми или парична печалба правят жените палави в леглото

Свалянето на килограми, парична печалба и свежи чаршафи са най-сигурните гаранции за разгорещяване на страстите на жените под завивките, установи британско допитване. За сметка на това мъжете са най-склонни за забавление в спалнята след нощ навън с приятели, свежи чаршафи и гореща вана. Допитването сред повече от 2000 британци от марката Mecca показва, че 60 на сто от жените биха приели секс след парична печалба.

А над половината от представителите на силния пол (52%) биха се съгласили да пуснат половинката си да поиграе бинго, ако това ще означава, че ще се завърне у дома "в настроение". 28 на сто заявили, че се връщат в семейното огнище след вечер навън с надеждата да съблазнят партньорката си.

Изненадващо "изчистването на къщата" също попада в топ десет на мъжете наред с карането на спортна кола и победата на любимия им отбор. Спечелване на Световната купа по футбол от английския тим е събитието, което би довело да най-много секс в страната, установи още допитването, цитирано от БГНЕС.

Психоложката Трейси Кокс, експерт по връзките и езика на тялото, заяви, че печалбата предизвиква повишаване на адреналина, което прави хората по-възбудени. "Печалбата е обща тема за двата пола, когато става дума за повишаване на сексуалното желание. Независимо дали става дума за спортен тим или за печалба в бинго зала, и двете осигуряват лична печалба, която поражда щастие.

Желанието за печалба е основен човешки инстинкт, то поддържа хората живи. От съвременна гледна точка човек, който се състезава и печели, постига по-висок социален статут, обикновено разполага с повече пари, привлича повече партньори и се радва на по-висока позиция в йерархията на обществото", допълни тя.Добави коментар