Какво не могат мъжете

71
Какво не могат мъжете

Съвременните мъже все още разчитат на жените за много неща

Не могат да чистят, да готвят, да танцуват или да помнят важни дати, но какво въобще могат мъжете? Това се опитаха да открият британски учени.

Новината, че мъжете не се справят в много неща, които жените вършат с лекота, не изненадва никого. Изследване показа в какво мъжете се справят най-зле. Модата е най-големият враг за силния пол, а след нея се нареждат танците. Също така господата са доста слаби при помненето на важни дати и събития, като рождения ден на партньорката им или годишнина от сватбата.

Малко са и мъжете, които могат да се справят с пазаруването, особено на дрехи и изобщо подаръци, като цяло. Готвенето също не се отдава на всеки, особено на по-сложни ястия, посочва БГНЕС.

Пътеводител в мъжкия дом

Резултатите от изследването показват, че съвременните мъже все още разчитат на жените за много неща. Те все още са способни да забравят децата в детската градина или да пропуснат работа поради тежък махмурлук.

36% от анкетираните признават, че са най-зле в кухнята, 38% мислят, че са смешни на дансинга и заради това не танцуват. Мъжете също така се оценяват доста ниско по въпроса с купуването на подаръци, като 52% от участниците споделят, че не могат да обикалят по магазините. 33% не помнят годишнини, което им е изигравало лоша шега, а 30 на сто смятат, че са непохватни в домакинските задължения.

Всъщност, единствените аспекти, в които мъжете са убедени, че са по-добри от жените, е убиването на насекоми, смяната на автомобилни гуми и сглобяване на рафтове. С това са съгласни и жените в анкетата. Според нежния пол половинките им са по-добри в правенето на барбекю, разказването на вицове и играенето на компютъра.Добави коментар