Какво искаме да променим в мъжете?

108
Какво искаме да променим в мъжете?

Над 60% от жените смятат, че кавалерството не е отживелица

Избухливостта е чертата от характера, която 30% от американските жени искат да променят в своите половинки, установи изследване, цитирано от агенция Reuters. Тя печели пред изброяването на възможност да се променят приятелите му, майка му, чувството му за хумор, физическите му данни, хигиенните му навици.

Телефонното допитване, осъществено съвместно от телевизионното предаване "60 минути" и списание Vanity Fair, е обхванало 1186 пълнолетни дами. От него станало ясно, че 60% от запитаните смятат, че "кризата на средната възраст" е само оправдание на мъжете за невъздържаното им поведение.

21% от дамите са заявили, че кризата на средната възраст е нещо, през което всеки трябва да премине и се обуславя от биологичните промени, които настъпват при човека. Тя обаче не трябва да служи за оправдание за неразумни постъпки от страна на партньора, като закупуването на спортна кола и ухажването на по-млади жени.

Над 60% от участничките в анкетата били категорични, че кавалерството на мъжете не е отживелица от миналото, отбелязва БТА.Добави коментар