Къде изневеряват най-много

87
Къде изневеряват най-много

В някои страни смятат изневярата за престъпление, а в други я приемат за нещо нормално

В някои страни смятат изневярата за престъпление, а в други я приемат за нещо нормално.Тя може да е краят на една връзка, началото на нова любов или проста секс забежка. Вижте в кои държави го правят най-често:

Белгия – 40% признават за изневяра

Белгия е известна с красивите си градчета, ароматната бира и вкусен шоколад. Вероятно бирата помага на белгийците да махнат задръжките, шоколадът вдига либидото, а красивите градчета предлагат романтика.

Норвегия - 41% признават за изневяра

Интересно при норвежците е, че любовните им авантюри се увеличават през топлите месеци, а през студената и дълга зима те са примерни и любящи. През лятото обче изтрещяват здраво.Франция - 43% изневеряват

63 % от французите казват, че е възможно да обичаш цял живот някого, дори ако не си му верен. Само 28% от тези, които са признали, че изневеряват казват, че чувстват вина за това.

Германия-45% признават за изневяра

60% от германците казват, че изневярата е морално приемлива. 43% от жените признават, че са изневерявали, като с това са на първо място сред жените в ЕС.

Останалите държави, в които изневеряват най-много са: Италия - 45%, Дания 46% и Тайланд - 56%, посочва Дарик радио. Добави коментар