Качествата, които жените търсят у един мъж

167
Качествата, които жените търсят у един мъж

Учени от университета на Гьотинген анкетираха жени от цял свят за качествата на идеалния мъж и установиха, че най-важна е добротата

Учени от университета на Гьотинген анкетираха жени от цял свят за качествата на идеалния мъж и установиха, че най-важна е добротата, съобщи в. "Мирър".

Анкетата, в която са участвали 68 000 жени с помощта на здравна апликация, разкри, че характерът е много по-важен за жените от външния вид, посочва БТА.

В дългосрочен план най-важни за тях след добротата (99,9 процента), са подкрепата (86,5 процента), интелигентността (72,3 процента), образованието (64,5 процента) и увереността (60,2 процента). Богатството, властта и външният вид са по-маловажни качества.

Що се отнася до външния вид, на преден план излязоха привлекателната усмивка, очите, големите ръце, късата коса, привлекателният гръб, мускулестите ръце, брадата.

Много мускулестото тяло съвсем не е на преден план - само 2,5 процента от жените предпочитат такава физика. Най-популярно - с 44,8 процента, е средностатистическото поотпуснато тяло на "татенцата", следвано от атлетичното тяло, показващо добра форма (34,8 процента).

Добави коментар