Издънките на Чарли Шийн

159
Издънките на Чарли Шийн

Доколко животът на актьора прилича на ролята му в "Двама мъже и половина"?

Актьорът Чарли Шийн заяви, че иска по-голям хонорар - по 3 милиона на епизод, за да се върне на снимачната площадка на сериала "Двама мъже и половина". Наскоро беше оповестено, че в момента той получава 1.8 милиона долара за участие във всяка серия и е сред най-високо платените телевизионни актьори.

Същевременно компанията “Контакт мюзик” съобщи, че Шийн възнамерява да заведе дело за 320 милиона долара срещу телевизионни босове. Снимките за този сезон на "Двама мъже и половина" бяха преустановени след поредицата скандали в личния живот на актьора и публичните му изявления по адрес на създателя на популярния сериал Чък Лори, припомня bTV.

От Men.bg пък издънките на Чарли - той наистина е много близо до екранния си герой в "Двама мъже и половина".

През 1990 г. Чарли се сгодява за младата актриса Кели Престън. Годежът станал с помощта на 2.5 каратов розов диамант.  Един ден, след като чул странни шумове в общата им вила в Малуби, Шийн взел 22-милиметровия си личен пистолет, сложил го в джоба на панталоните си и отишъл да види какво се случва. Оказало се фалшива тревога и Чарли метнал панталоните в банята заедно с оръжието в джоба. На сутринта Кели отишла да си вземе душ и решила да премести панталона някъде. По случайност натиснала спусъка и се ранила по китката и глезена, след което моментално разтрогнала годежа.

Чарли се оказва един от известните клиенти на мадам Хайди Флайс. През 1994 г. мадам Флайс е изправена пред съда с обвинения в данъчни измами, а Шийн свидетелства и подчертава, че е използвал нейните услуги поне 27 пъти, което му струвало повече от $50 хил.

Актьорът си инжектира дрога и през май 1998 г. се отива сам до местна клиника, където обяснява, че има проблеми с ходенето и имал странен гъдел по ръцете. Таткото на Чарли, Мартин Шийн, се опитва да потуши слуховете, че синът му е получил удар с изявление пред пресата: "В момента той се въстановява. Всички се молим да успее да се изчисти и приканвам всичките му приятели и фенове да се молят за него!"

Шийн се жени за Денийс Ричардс през юни 2002 г., но още през март 2005 г. тя подава документи за развод. Сред посочените причини са заплахи с насилие, злоупотреба с алкохол и наркотици и др. Денийс подчертава, че Чарли бил неудържимо привлечен от малолетни девойки. Актьорът изобщо не се опитва да отрича, а обяснява пред медиите как ако разводът е това, което ще е най-доброто за двете им деца с Денийс, той е готов да го направи.

Героят е арестуван през 2008 г. по обвинения за домашно насилие над тогавашната му съпруга Бруук Мюлер. Двойката не се разделила моментално, а дори се сдобива с близнаци на следващата година. Именно през 2009 г. двамата се уединили за коледните празници в Аспен, но Чарли прекарал самата Коледа в затвора по подобни на по-горните обвинения. След дни бракът им приключил.

Докато още не бил приключил развода с Бруук, още през октомври 2009 г., Чарли е вкаран принудително в клиника, след като опустошава хотелска стая в Plaza Hotel в Манхатън. Около 2 ч. сутринта Шийн започнал да троши и изхвърля мебели през прозореца. По-късно става ясно, че порно актрисата Капри Андерсън била по това време в неговата компания и станала свидетел на случката. После Капри се появява в "Good Morning, America" и разказва уплашено как Чарли се побъркал в някакъв момент, започнал да я души, а после и да потрошава всичко наоколо.

Последното известно провинение на Шийн: на 24 февруари 2011 г. той обижда един от сценаристите и създатели на "Двама мъже и половина" на расистка основа. Чарли добавил за същия Чък Лори, че е "глупаво, глупаво малко човече" и последствията не закъсняват - прекъсване на сезона за неопределено време.
 Добави коментар