Истинският мъж плаче

95
Истинският мъж плаче

Дамите вече не харесват корави мъжаги

Милиони хора по света предпочитат да слушат тъжни песни за любовта, да гледат романтични комедии с печален край и се разстройват, ако отменят любимия им сериал, сочи проучване. До тук нищо ново, с изключение на...оказва се, че гореизброеното днес важи повече за силния пол, отколкото за прекрасната половина на човечеството.

Водещият автор на изследването Ед Калф определя като положително явление, че хората вече не се стесняват да проявяват емоциите си и са готови да споделят чувствата си със своите любими и близки.

Дамите също вече не търсят корави мачовци. Те предпочитат мъже, готови да гледат романтични филми и да слушат тъжна музика. С тях дамите се чувстват по-комфортно. Над половината от жените в проучването са признали, че безчувствените мъже с корав характер и нрав вече не са на мода.

Освен това и съвременните мъже са еволюирали, придобивайки доста женски навици. Някои ползват козметика, като балсам за устни, пише БГНЕС. През последното десетилетие се наблюдава значителна промяна в понятието истински мъж.Добави коментар