Истината за биреното коремче на мъжете

295
Истината за биреното коремче на мъжете

Освен заседелия начин на живот, си имаме и биологично оправдание.

Шкембето, или както е политически коректният израз „биреното коремче“, е основна част от мъжката култура. Наблюдава се най-често сред мъжете на средна възраст, но заради тенденцията на затлъстяване в световен план границата вече спада.

Каква е истината за биреното коремче на мъжете? Вижте коментара на един мъж:

Освен заседелия начин на живот, си имаме и биологично оправдание. Просто мазнините, които поглъщаме, отиват първо тук - върху корема, посочва Дарик радио. Добрата новина е, че като спортуваме, именно тези мазнини си отиват най-напред. Лошата новина е, че не спортуваме.

Шкембето никога не се появява изведнъж и е добре да вземем мерки преди да спрем да си виждаме пръстите на краката. Но как да разберем кога сме започнали да затлъстяване? Науката има точни методи, по чиято методология можете да проследите правилно статута си на затлъстял човек и тя в пет фази:Фаза едно: Разкопчавате дънките си не само след хранене, но и преди хранене… и не ви пука.

Фаза две: Навеждате се да си вържете обувките, но вместо това ги лъсвате с пъп.

Фаза три: Таксуват ви допълнителен билет в градския транспорт за шкембето.

Фаза четири: Когато се обръщате, рязко раздавате шкемби шамари.

Последна фаза: Кръщавате гордо шкембето си Борис и тайно си го мерите с другите в мъжката тоалетна.

Не си мислете, че и на жените им е лесно. Жените също трупат мазнини, но не в корема, а в краката и… дупарата. А и жените си имат целулит, така че нека ги оставим на мира.


Добави коментар