iPhone 5 през септември

34
iPhone 5 през септември

Той ще ползва последната версия на мобилната платформа на "Епъл"- iOS 5

Според последните данни, които се появяват в интернет, "Епъл" планира да представи дългоочаквания iPhone 5 през първата седмица на септември. Най-често посочваната конкретна дата пък е 7 септември.
iPhone 5 ще ползва последната версия на мобилната платформа на компанията - iOS 5. Информациите се появяват непосредствено след като потребителите на "Епъл" останаха недоволни от скъсването с традицията да бъдат представени детайли за предстоящото устройство по време на WWDC 2011.
Факт, който предизвика серия от критики към компанията относно нарастващия пазарен дял на смартфоните с Android OS и изострящата се конкуренция в сектора.
Очаква се редица устройства базирани на мобилната платформа на "Гугъл" да бъдат представени на пазара през лятото и мнозина очакват ефективен отговор от страна на "Епъл".
Досега от компанията посочиха, че iOS 5 ще бъде на разположение през юли, което е сигурен знак, че iPhone 5 ще оперира с обновената операционна система.
Според данните в нея са интегрирани повече от 200 нови функции, което ще подобри конкурентноспособността на смартфоните на "Епъл" в съревнованието с Android OS в сегмента.
Компанията наред с това очаква представянето на iPhone 5 през септември да гарантира сериозен интерес и продажби сред потребителите през празничния сезон в края на годината.
 Добави коментар