Интелектът се крие в бюста

120
Интелектът се крие в бюста

Колкото по-големи гърди, толкова по-интелигентна

На много мъже им допадат жени с неголеми умствени способности, защото ще могат повече да изпъкват. Но пък напълно лишени от интелект представителки на нежния пол трудно се понасят.

Възможно ли е от пръв поглед да се ориентираш колко мозък има в главата си обектът на твоя интерес? Американски експерти отговориха на този въпрос.

Оказва се, че жените с по-голям бюст са по-интелигентни от дамите, към които природата не е била особено щедра, съобщи woman.bg.

Твърдението било проверено чрез експеримент, в който участвали повече от хиляда дами. Притежателките на пищни форми показали при тестовете интелект, средно с 10 пункта по-висок от този на жените със скромен бюст.Коментари

Коментар: 1

Пълни простотии! Какво общо има интелектът с размера на бюста? Нима мозъкът на жените да им се намира в млечните жлези? Това някоя комплексирана краварка го е написала с цел да се изкара много умна! Или пък някоя комплексирана- поска като дъска! Питайте всеки нормален мъж- че за най-красиви жени смятат тези с нормален размер на гърдите,а не тези с големите, защото големите са им гнусни и провиснали! А пък досега умна жена с големи цици не се е раждала! Лоло Ферари и Памела Андерсън много ли са умни? Те затова си лягат със всеки ,за да успяват, понеже в главата имат само празно пространство! И си проправят пътя към кариерата само с циците си, понеже друго нямат! Още повече ,че вече големогърди като тях не се смятат за секс-символи! За световни секс-символи от много години са сравнително плоските и слаби жени- Никол Шерзингер, Меган Фокс и т.н. Няма ли да забранят на жените да пишат статии в Интернет, че само лъжат и манипулират, и само глупости пишат!


  • 1

Добави коментар