Идеалната жена

188
Идеалната жена

Не трябва да печели повече от мъжа

Ново проучване, реализирано сред 66 000 мъже от цял свят, показва, че идеалната жена трябва да е висока, но не прекалено, да е руса, със сини очи, да не печели много, да е отлична любовница и не на последно място - да има собствено жилище.

Идеалната жена не трябва да има в гардероба си дрехи, по-големи от 42 размер, и е добре от време на време да носи очила. Половината от мъжете подчертават, че не биха се срещали с жена, която печели повече от тях.

Предпочитаната жена от повечето мъже не трябва да знае да готви перфектно или да бъде най-добрата домакиня, но трябва да не пуши и да обича животните, подчертава БГНЕС. Супер-жената трябва да изглежда добре, да има добър нрав, да бъде независима, оптимистка, да няма деца и да консумира алкохол само от време на време.

Жената мечта трябва да обича и нощния живот. Колкото до идеалния мъж, списъкът с необходимите качества е далеч по-кратък: да печели най-малко 60 000 евро годишно, да шофира "Мерцедес" и да живее в къща за 300 000 евро.Добави коментар