Хю Грант: Отчаян родител съм

126
Хю Грант: Отчаян родител съм

Хю Грант разкри, че петте му деца са пристрастени към смартфоните си

Хю Грант разкри, че петте му деца са пристрастени към смартфоните си. Актьорът признава, че е притеснен от влиянието на устройствата върху отрочетата си, но пък те били единственото нещо, което озаптявало малчуганите, и за това той не им ги отнемал.

„Умните родители обикновено забраняват на децата си да ползват телефони, нали? Е, ние не сме умни родители, ние сме отчаяни. Оставяме ги да си играят, защото само така има спокойствие. По-големите направо са вманиачени – не знам какво да правим. Аз мразя телефона си. На снимачаната площадка дори не го взимам със себе си – оставям го в хотелската стая. Между дублите чета книга, общувам с екипа, фантастично е“, разказва Грант пред „Saga“.

Петте деца на актьора са на по 8 или по-малко години. Той има две отрочета от бившата си Тинглан Хонг и три от съпругата си Анна Ебърстийн. Грант споделя още, че е приключил с романтичните комедии.

„Вече съм стар и грозен за тях. Най-накрая. Горд съм с филмите ми – повечето бяха забавни, но е чудесно, че вече не съм млада звезда. Днес предпочитам да се занимавам с по-сериозни и сложни персонажи“, допълва актьорът, цитиран от вестник Стандарт.

Добави коментар