Хитови подаръци за 8 март

402
Хитови подаръци за 8 март

Нестандартни идеи за най-женския празник

Търговци с идеи все повече залагат на нестандартните подаръци за 8 март - най-женския празник. Романтична изненада е серенада с поднасяне на подарък, пише Utre.bg. Услугата се предлага вече няколко години и у нас. Струва около 100 лв.

"Под ритъма на нежния си глас, мистър Серенада ще изиграе ролята не само на мариачи, но и на куриер, като ще поднесе избрания от вас подарък там, където Вашата любов се намира - вкъщи, в офиса, в ресторант, на парти", гласи обява в интернет.

Той ще изпее избрани песни с музикален съпровод от китара. Романтикът, който поръчва изненадата, избира 5 песни от репертоарния лист и вписва заглавията им в допълнителните данни за доставка.

Може да изпитате силата на чувствата на избраницата си, като й подарите предварително засадено в метална кутия бобено зърно. Ако тя го полива редовно и се грижи за него, след като покълне, от едната страна на листото трябва да има любовно послание "I Love You", а на другата - сърце. Експериментът струва 17 лв. Надписът остава до един- два месеца, след което пада, но пък растението продължава да се развива.

Тъй като има опасност "бобеният букет" да не поникне, решение може да се потърси и в нещо трайно - собствена звезда. Това обаче е доста по-скъпо, въпреки че за 8 март е на промоция от 129.99 лв. Любимият човек получава сертификат, че небесното тяло носи неговото име.

Сред нестандартните подаръци, предлагани у нас, са и уникални пъзели, направени със специално подбрана снимка по избор. И те са на промоция за празника.

Може да изберете снимка-спомен или просто любимата ви снимка. Пъзелите са не само картонени, но и дървени, пластмасови, магнитни и могат да бъдат с различни форми - сърце, правоъгълник, квадрат. Парченцата за сглобяване са от 6 до 2000 и, в зависимост от броя им и размера на пъзела, цената варира от 15 до 169 лв.

Понякога обаче е достатъчно само едно любовно писмо. Ако думите не са вашата сила, а искате да изненадате по този начин любимата, професионалист ще го напише срещу 20 лева. Огромна картичка с красиви цветни мотиви и дълга почти половин метър може да впечатли майката, тъщата, дори и свекървата. Цената на тази изненада е 25 лв.

По-евтина - 19 лв., е персонализираната престилка за готвене със снимка. За да сте дори и в съня на обичаните хора, търговците предлагат калъфки за възглавници и спални комплекти, на които отново може да сложите любимия си фотос. Калъфката, но без възглавницата, струва 34 лв. Единичен спален комплект - чаршаф и плик със снимка, излиза около 134 лв., а двойният - приблизително 218 лв.Добави коментар