Хеттрик в семейството на Уейн Рууни

163
Хеттрик в семейството на Уейн Рууни

Капитанът на националния отбор по футбол на Англия Уейн Рууни съвсем скоро отново ще дундурка бебе на ръце. Щастливата вест обяви неговата съпруга Колийн, която използва "Туитър", за да съобщи, че отново е бременна.

"Бебе номер 3 е на път. Януари! Толкова сме щастливи", написа Колийн в профила си в социалната мрежа. Тя и Уейн изглежда бяха синхронизирали действията си, тъй като по-същото време в профила на футболиста също се появи подобно съобщение.

Нападателят и съпругата му вече са родители на двама сина - Кай (5 г) и Клей (2 г), но от известно време мечтаят да си имат и момиченце. Колийн намекна, че не е приключила с децата още при предишното си раждане. "Вероятно ще си имаме още едно дете, но не толкова скоро. Мисля, че едно момиченце ще направи семейството ни завършено", сподели тя, малко след като даде живот на Клей през 2013 г.



Колийн и Уейн са заедно от 13 години, а наскоро отпразнуваха 7-годишнината от своята сватба. Тяхната тийнейджърска любов и последвалият брак обаче съвсем не са били безоплачни. Още през 2004 година таблоидите на Острова "хванаха в крачка" голмайстора на Манчестър Юнайтед. Тогава той много трудно успя да спечели обратно любовта на Колийн, но това сякаш не му беше достатъчно, за да си вземе поука.

Така през 2010 година се стигна до нов скандал с изневяра на Рууни и слухове за развод. Оказа се, че футболистът няколко пъти е правил секс с проститутката Джени Томпсън зад гърба на съпругата си, която по онова време беше бременна с първото им дете. Той плащал по 1200 английски лири на вечер, за да ползва услугите на красавицата. Освен това нееднократно я е молил да правят тройка с нейна колежка.

Колийн обаче намери сили да преглътне и тази горчивина и остана до своя съпруг, за да бъдат толкова щастливи сега…



Добави коментар