Харисън Форд разкри тайните на брака: Мълчи и се съгласявай със жена си

73
Харисън Форд разкри тайните на брака: Мълчи и се съгласявай със жена си

Форд и Флокхарт се запознаха на червения килим на наградите „Златен глобус“ през 2002-а и осем години по-късно се венчаха

Харисън Форд и съпругата му – актрисата Калиста Флокхарт, скоро ще празнуват десетия си юбилей. Те обаче са двойка от 18 години и сега Хан Соло разкрива тайните на дълголетната им любов. „Мълчиш, клатиш глава и се съгласяваш със жената“, заяви Индиана Джоунс пред „Parade“.

Форд и Флокхарт се запознаха на червения килим на наградите „Златен глобус“ през 2002-а и осем години по-късно се венчаха. Двамата се ширеят в пищно имение в Ел Ей, имат и ранчо в щата Уайоминг. Актьорът споделя, че прекарва много време в компанията на любимата си, което също допринася за щастливата им връзка.

Харисън, който е изявен пилот, допълва в интервюто и че много обича да лети между семейните имения, посочва вестник Стандарт.

„Често прескачаме до ранчото. Ако времето е хубаво и сме изпълнили всички задължения, летим до там за разходка из гората или пък за няколко кръгчета на колелетата или мотора из природата“, споделя Форд.

Добави коментар