Хапче срещу мрънкане

142
Хапче срещу мрънкане

Без "ти пак си пил"

Учените разработиха ново лекарство, на базата на естествени растителни съставки, което ще помогне на мъжете, принудени да слушат постоянното натякване на своите съпруги.

Хапчетата са предназначени за жените, въпреки че положителен ефект се забелязва и при двата пола. Лекарството помага за възстановяване на хормоналния баланс при нежния пол, като прави жените по-спокойни и добре настроени към съпрузите си.

Много мъже са изпитвали на свой гръб постоянното хленчене от недоволните си съпруги. Често чуват от устата им фразите "пак си пил" или "много време прекарваш с приятелите си". Това неизмеримо много дразни силния пол, за това учените решили да открият решение на проблема, съобщи Нова телевизия.

Лекарството прави дамите по-смирени и спокойни и освен това повишава либидото и качеството на сексуалния живот. Според експертите редовната употреба на медикамента може да преобрази жените и да ги направи от агресивни и заядливи в спокойни и щастливи съпруги.

Основната активна съставка е алое вера, както и специална комбинация от подбрани китайски билки с успокояващ ефект. Те намаляват опасността от семейни скандали и други конфронтации в дома ви, уверяват учените.Коментари

Коментар: 3

to mai e za majete,pove4e tova hap4e! :)

Коментар: 2
Мъжете мрънкат много повече и то за едно и също нещо.Най много че работата с компютъра им се струва не съществена

Коментар: 1

направете такова хапче за мъжете....те мрънкат не по-малко от нас!!!


  • 1

Добави коментар