Гордън Рамзи ще става татко за пети път

345
Гордън Рамзи ще става татко за пети път

Съпругата му Тана е бременна в петия месец, а за щастливата новина двойката съобщи с видео в Инстаграм

Британският шеф готвач Гордън Рамзи скоро ще гушне пети наследник. Съпругата му Тана е бременна в петия месец, а за щастливата новина двойката съобщи с видео в Инстаграм.

В клипа той благодари за помощта на четирите им деца – 17-годишната Матилда, Меган, която е на 20 и 19-годишните близнаци Холи и Джак. През 2016 г. Гордън и Тана бяха в очакване на рожба, но съпругата на кулинарния гуру направи спонтанен аборт, припомня вестник "Монитор".

За децата на Рамзи е ясно едно – те няма да получат наследство, което засега се оценява на 160 милиона долара. Първият шотландец с отличие „Мишлен“ би им помогнал единствено за закупуване на жилище.

„Парите ми със сигурност няма да отидат при тях, но не го казвам по злобен начин. Просто не искам да ги глезя. Единствено се съгласих със съпругата ми да покрием 25% от депозита им за апартамент.“, заяви преди време пред The Telegraph звездата от „Кухнята на ада“.

Кулинарният експерт неведнъж е разказвал, че и при пътувания той и Тана са в първа класа, а децата са във втора, защото не работят и не заслужават същия лукс.

Добави коментар