Футболистки за Плейбой

140
Футболистки за Плейбой

Състезателките на германския национален отбор

Едни от най-красивите германски състезателки в женския национален отбор по футбол се съблякоха за "Плейбой".

Състезателките решили, че това е най-добрият начин да привлекат интереса към Световното първенство по футбол за жени, което започва в страната им по-късно този месец.

Състезателките на Байерн Мюнхен Аника Доплер (19 г.), Ивана Руделич (19 г.), Юлия Симич (22 г.), както и Кристина Гесат от Гютерслох и Селина Вагнер от Волфсбург, се показват в оскъдни одежди в езеро.

Германският отбор е фаворит за спечелване на първенството и явно тренира усилено, тъй като нито една от състезателките в титулярния отбор не е взела участие във фотосесията.

"Всички знаят колко е популярен футболът в Германия и подобно на колегите си мъже, женският отбор е много успешен. Момичетата, които използвахме, не играят в първия отбор на Германия, но всички те са представлявали страната ни на различни нива. За нас това е от голямо значение", съобщи издателката на германския "Плейбой" Нина ван Сплунтер.

В интервютата в броя състезателките говорят за стереотипните представи за жените, които играят футбол. "Посланието е, вижте ни, ние сме нормални, хубави момичета", казва Гесат, цитирана от БГНЕС.Добави коментар