Евтим снимал раждането

94
Евтим снимал раждането

Разбрал, че ще става баща с sms

Тв продуцентът Евтим Милошев разбрал, че ще става баща с есемес, който прочел след традиционния си мач в неделя. Половинката му – актрисата Христина Апостолова, знаела, че той няма да вдигне докато рита футбол, и развълнувана от положителния тест за бременност му написала съобщение.

„Пешко беше толкова искано и чакано дете, а аз бях толкова екзалтирана, че исках да кажа на Евтим на мига! Затова не ми пукаше дали убивам романтиката или не”, сподели водещата на студията на „Сървайвър: Камбоджа” за bTV. Благата вест двойката получава четири години след старта на връзката си, а бъдещият наследник ги мотивира да заживеят заедно.

Петър проплаква точно на термина преди три години, а Евтим заснема целия процес на видео. „Появи се много бързо, излезе като тапа от шампанско. Докато возех Христина към болницата, я видях, че вече почва да напъва, и я скастрих да не ми оцапа дамаската. Тя не се засмя на шегата, което ме накара да разбера, че положението е сериозно”, спомня си бившият Ку-ку репортер.

Той се грижи както за Петърчо, така и за Митко, сина на Христина от връзката й с Димитър Рачков. Милошев е този, който играе с децата до счупване на лампионите в хола, докато Христина е повече по говоренето.

Искрата между Евтим и Христина пламва между снимките на първите два сезона на „Сървайвър”, в които тя режисира силовите игри и залага психологическите капани. По това време е с бебе на ръце и обвързана с Рачков, пише вестник "Монитор".

„Направих избора си с ясната нагласа за последствията и днес съм много щастлива със семейството си. Вярвам, че жената трябва да следва мъжа, но отнема време тя да срещне този, на когото иска да се подчини. Евтим е моят човек”, сподели преди време за „Монитор” Христина.



Добави коментар