Ергенското парти на принца

85
Ергенското парти на принца

Плановете се промениха, след изтичане на информация

Не спират клюките около бъдещата сватба на принц Уилям. Британските медии разкриват, че принцът си организирал тайно ергенско парти през уикенда, за да отбележи последните си дни като свободен мъж.

До сватбата на века остават броени дни, припомня БНТ. Вместо да се отдаде на релакс, младоженецът е решил да се впусне в див купон преди да му сложат брачните окови.

Когато принц Хари беше избран за кум, мнозина смятаха, че партито ще включва пресушаване на коктейли в някои от най-популярните лондонски нощни заведения.

По-късно стана ясно, че Хари планира екстремно празненство, включващо високоскоростни лодки и водни ски в Ексмаут този уикенд. Плановете обаче се промениха в последния момент - след изтичане на информацията.

В крайна сметка веселбата се състояла в тесен кръг в имението Норфолк. Били поканени само най-близките приятели на Уилям. Разходите за уикенда не надхвърлили 2500 паунда, тъй като групата от 22 мъже останала в просторното имение в провинцията.

Празненството трябваше да бъде организирано малко преди сватбата на 29 април, каквато е традицията на ергенските партита. Принцът обаче има многобройни кралски задължения.

Ергенското парти в тесен кръг на Уилям наподобява това на баща му Чарлз, преди да се ожени за лейди Даяна. Тогава принцът празнува със свои приятели от флота в Дорчестър.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
1zqjpx'"(){}:/1zqjpx;9

Коментар: 3
Коментар: 2
Коментар: 1

1zqjpx'"(){}:/1zqjpx;9


  • 1

Добави коментар