Дейвид Духовни изповяда желаната си самота

194
Дейвид Духовни изповяда желаната си самота

Късно ли е за нова любов на 54?

54-годишният холивудски актьор Дейвид Духовни разказа пред журналисти какво му пречи да се ожени втори път.

В последно време известният актьор преживява пореден пик в кариерата си. Той записа дебютен албум в стил рока, написа роман и участва в три нови шоута, включително Aquarius по NBS, чиято премиера бе в края на месец май. На опашката е продълженията на сериала „Досиетата Х”, за които дори се говори, че могат да се трансформират в пълнометражен филм.

Да, кариерата на Духовни е в пик, но в същото време личният му живот сякаш пустее. Запълненият работен график на актьора очевидно му пречи да поддържа сериозна връзка.

„Аз не възнамерявам да се женя отново. Чувствам се прекалено стар за това”, сподели с журналисти Дейвид.

Миналата година Духовни и спътницата му в живота Теа Леони решиха официално да разтрогнат брака си, който продължи 17 години. Те се ожениха през май 1997 година, а през 1999 година се роди дъщеря им Маделайн Вест Духовни. През 2002 година двойката се сдоби и със син – Кид Милър Духовни.

Дейвид Духовни признава, че не съжалява за нищо от миналото си.

„Сватбата и семейството представляват една от най-щастливите глави в историята на живота ми. Никога не бих подменил това време за друго. Не разбирам защо хората често искат да пренаписват миналото си”, размишлява актьорът.

Сега той и неговата жена живеят близо един до друг и често се срещат. Дейвид обяснява този факт с общите им деца.Добави коментар