Део показа сина си

93
Део показа сина си

Най-добрият рапър сред тв водещите Деян Славчев-Део избра Фейсбук за светския дебют на сина си Борислав

Най-добрият рапър сред тв водещите Деян Славчев-Део избра Фейсбук за светския дебют на сина си Борислав. Спящо в бяло боди върху гърдите на баща си, тримесечното бебе предизвика умиление и торнадо от суперлативи сред приятелите на шоумена. „Имаме си панда.“, написа Део под кадъра, намигвайки към начина, по който мъника се е сгушил в него – досущ като мече от застрашения вид, свило се към евкалиптово дърво.

Любителят на сърфа и половинката му Мариана избраха името на мъника заради царственото звучене и факта, че първата буква съвпада с името на майката на Део – Бойка. Водещият на „Втори тото шанс“ е всеотдаен в грижите за сина си и помага, както в къпането и повиването, така и в разходките, за които избира близкия до дома им Южен парк.

Вижте още: 8-те тайни на добрия баща

Борислав се оказал от рядката порода спящи деца, които не вдигат родителите си през час и половина за хранене и милувка. Део присъства на раждането на наследника си и казва, че любимата му е преминала през целия процес като истински Терминатор. Мултката родила без нито една упойка и с Део се държали постоянно за ръцете.

„Въздухът вкъщи се промени. Няма такава радост, това е магия. Влизайки при бебето, все едно стъпвам в храм, всичко е чисто. Умълчавам се като пред Бог, и съм благодарен на съдбата, че ме дари с това щастие. Той е огнено бебе – зодия Овен, с асцендент Лъв, със сигурност ще има свой път и собствени желания, които нито аз, нито Мариана ще спираме“, изповядва се лъчезарният блондин.Добави коментар