Четиримесечен оргазъм?

495
Четиримесечен оргазъм?

Как?

Сбъдна се мечтата на жените по света. Вече не са нужни засукани пози и гимнастически умения, защото американската секс инструкторка Никол Дидон разкри как се достига до 4-месечен оргазъм.

Има нещо по-значително от скърцането на матрака по време на секс и то се крие в ума на всяка жена, пише американката в новата си книга "Бавен секс".

Подзаглавието на книгата "Изкуството и занаятът на женския оргазъм" ви подсказва, че с това "приятно" четиво ще се потопите в дебрите на удоволствието, пише БГНЕС.

Според авторката е нужен само правилният партньор и специална техника, близка до медитацията, с които жените ще достигнат до непрекъснат 4-месечен разтърсващ екстаз.

Специфичният си метод Никол нарича "оргазмена медитация". До желанието да ни открехне за тези еротични висини авторката достигнала, като проучила статистиката на сексолозите.

Само 26% от жените споделят, че са получили оргазъм при последния си полов акт, за разлика от 76% за силния пол. Целият проблем се крие в това, че женският и мъжкият оргазъм са крайно различни и се постигат по различен начин.

За да усъвършенстват техниката на бавния секс, двойките трябва да се отдават един на друг по 45 минути в продължение на 10 дни. Тайната се крие в това, че партньорите трябва да постигнат идеално спокойствие и да не мислят за нищо друго, освен за усещанията си.Добави коментар