Четири пози в секса, които жените не харесват

2482
Четири пози в секса, които жените не харесват

Както мъжете, така и жените имат своите любими (и не чак толкова) сексуални пози

Както мъжете, така и жените имат своите любими (и не чак толкова) сексуални пози. От списание Men's Health опитаха да изяснят въпроса с най-нехаресваните от представителките на нежния пол секс пози, като попитаха над 1000 жени за предпочитанията им.

Кучешка поза

Най-неприятната и нелюбима поза за дамите се оказва „кучешката“. Като причина за това участничките в анкетата посочват липсата на интимност и фактът, че позата може да бъде болезнена за тях.

Жената отгоре

На второ място в антикласацията е поставена позата, при която жената е отгоре. Основната причина дамите да избягват тази поза може да се опише с една дума – несигурност, твърдят сексолози. Несигурността кара жените да се съмняват във външния си вид – дали коремът ѝ е плосък или как изглеждат гърдите ѝ. Което е огромна пречка за достигане на оргазъм.Обърната ездачка

Тук причината е много проста – тази поза рядко носи върховно удоволствие за жените, което я прави една от най-малко любимите им, посочва Дарик радио.

Поза 69

Участничките в допитването признават, че не харесват тази поза, тъй като им е трудно да се фокусират върху собственото си удоволствие, когато доставят такова на друг.

Добави коментар