Чарли Шийн си иска децата

70
Чарли Шийн си иска децата

Съпругата му се провали на тест за наркотици

Актьорът Чарли Шийн се очаква да поиска пълно попечителство върху двегодишните си близнаци Боб и Макс, след като майка им Брук Мюлер отново постъпва в рехабилитационна клиника.

Затъналият в проблеми актьор, който по-рано постигна споразумение със съпругата си, иска да поеме пълна отговорност за отглеждането на близнаците. Това се случи, след като Брук отново трябва да постъпи в рехабилитационно учреждение, след като се провали на тест за наркотици в петък.

Според уебсайта за новини от света на шоубизнеса TMZ, адвокатът на Чарли - Марк Грос, е уведомил адвоката на Брук, че иска да промени условията на тяхното споразумение в съда. Чарли иска да спре изплащането на детска издръжка от 33 500 паунда месечно, тъй като съпругата му постъпва в клиника за лечение.

Все пак, в отговор на решението на Чарли, се очаква екипът на Брук да поиска пълно попечителство върху децата и да поиска от Чарли, който живее с две свои приятелки в Лос Анджелис, да се подложи на психологически изследвания.

Обсъждайки състоянието на двамата си синове, Брук, която се съгласи да се подлага на тестове за наркотици всяка седмица, докато двамата навършат 18, заяви, че те са здрави и щастливи, посочва БГНЕС.Добави коментар