Чък Норис идва в България

160
Чък Норис идва в България

У нас се снима "Непобедимите 2"

"Чък Норис е единственият човек, победил тухлена стена на тенис" или "Чък Норис веднъж свалил немски изтребител, използвайки пръста си и извиквайки "Бум!". Може би, всеки любител на холивудското кино е гледал поне един филм с легендарния Чък Норис и е чувал тези невероятни шеги за него.

Сега, българските фенове ще имат невероятната възможност да се докоснат до него.Холивудската звезда Чък Норис пристигна в България. Той и екипът му кацнаха на 9 октомври по обед на летище София, съобщава "Булфото".

Охраната направи опит да скрие звездата от обективите на десетките медии, дошли пред VIP-а на летището. Чък Норис е у нас за снимките на "Непобедимите 2".

Втората част на хитовия екшън, режисиран от Силвестър Сталоун, с участието на още куп известни екшън герои, може би ще остане незабравима за феновете на жанра. Надяваме се, че именно във втората серия на "Непобедимите", който ще се снима у нас, ще разберат какво минава през ума на жертвите на Чък Норис преди смъртта им? Обувката му или кой знае?

Всъщност, Чък Норис е на цели 71 години, но все още във виртуалното пространство се носят слуховете за неговата невероятна издръжливост и сила. Той е изключително популярен именно благодарение на стотици шеги по негов адрес.

Дори в края на 2005 г., Норис става обект на един интернет феномен познат като "Факти за Чък Норис", които събират измислени, често абсурдни героични подвизи и черти за самия Чък Норис. Феноменът първоначално е започнал с "Вин Дизел факт генератор", а фактите за Чък Норис са били създадени като вторичен продукт, често използвайки същите факти като тези за Вин Дизел.

С времето фактите за Чък Норис стават по-популярни от оригиналния генератор на факти за Вин Дизел. Норис е писал дори отговор на тази пародия на сайта си, че всъщност той не е обиден от тях и намира някои за доста забавни.

На 29-ти ноември 2007-ма Gotham Books, подразделението на Penguin USA за издания за възрастни, издава книга озаглавена "Истината за Чък Норис: 400 факта за най-великия човек на света", която е базирана на "фактите" за Чък Норис.

Сред тях са "Само две неща могат да оцелеят в ядрена война – хлебарките и Чък Норис", "Тротилът първоначално бил разработен от Чък Норис, за да лекува стомашното му разстройство", "Слънцето не залязва - то просто бяга от Чък Норис" или пък "Чък Норис може да убие с един заек два куршума."Добави коментар