Брус Уилис стана баща

53
Брус Уилис стана баща

За четвърти път

Брус Уилис стана баща за четвърти път. 57-годишният актьор и съпругата му Емма Хеминг Уилис са изключително щастливи от появата на бял свят на Мабел Рей Уилис, която се родила вчера, потвърди негов представител.

Уилис има три дъщери - 23-годишната Рюмър, 20-годишната Скаут и 18-годишната Талула, от бившата си съпруга Деми Мур, припомня БГНЕС.

Емма и Мабел Рей се чувстват добре, заяви представителят на актьора. Съпругата на Брус е родила в болница в Лос Анджелис и бебето тежи 4,1 кг., уточни той.

Преди време Брус заяви, че не държи да има деца от Емма, за която се ожени през март 2009 г., тъй като най-важното за него е да бъде с нея. "Искам да имам още хиляда деца или нито едно дете. Няма никакво значение. Емма ме кара да се чувствам страхотно", заяви неотдавна Уилис.

Той разкри и как срещата му с британския модел на бельо променила напълно живота му. "Сега съм най-щастлив и това се случва след дълъг период, в който се чувствах самотен, въпреки че опитвах да убедя себе си, че се наслаждавам на живота", сподели актьорът.Добави коментар