Брус Уилис показа дъщеря си

66
Брус Уилис показа дъщеря си

Малката се роди през април

Съпругата на човека "Умирай трудно" Брус Уилис, Ема Хеминг, показа на феновете си снимка на щастливия татко и неговата най-малка дъщеря. Малката Мейбъл Рей изглежда спокойна в ръцете на прочутия си баща.

57-годишният актьор, манекенката и тяхната дъщеря се наслаждават на почивка в столицата на Унгария - Будапеща. "Прекрасен ден в Будапеща с любовите на моя живот. Тати и Мейбъл се наслаждават един на друг", бе написала моделката.Отрочето им се роди на 1 април тази година, а името й произлиза от Амабел, което е препратка към френската фраза "ма белле", означаваща "мое прекрасно момиче", припомня hotnews.bg.

Хеминг е втората съпруга на Брус Уилис. Тя дълги години е рекламно лице на канадска марка за бельо и е позирала за някои от най-големите модни списание сред които Elle, Glamour, InStyle. Тя е участвала в ревюта на Джон Галиано, Унгаро, Ралф Лорън, Валентино, Бадгли Мишка и др.

Ема и Брус се женят през януари 2009 г. на Карибите. На събитието присъстваха трите дъщери на Брус - Румър, Талула,Скаут и бившата му съпруга Деми Мур с половинката й Аштън Кътчър.Добави коментар