Брус Уилис: Дъщерите ми са лигли

306
Брус Уилис: Дъщерите ми са лигли

Таткото недоумявал как са се превърнали в такива

Брус Уилис обяви, че не иска да вижда дъщерите си и няма да ги подкрепя финансово заради начина, по който се отнасят с майка си Деми Мур. Той недоумявал как дъщерите му са се превърнали в такива капризни лигли.

Трите момичета поискаха неотдавна съдът да ограничи контактите на Деми с тях, настоявайки, че имат право на личен живот и че депресиите на Деми са ги изтормозили. По този повод Уилис се изказал крайно негативно за децата си, наричайки ги разлигавени момиченца, съобщи hotnews.bg.

Строгият татко публично е заявил, че ще отреже достъпа им до кредитните му карти и ще закрие личните им сметки, ако продължат да се държат по този недостоен начин. Дъщерите на Деми и Брус остават без пукнат грош, ако баща им врътне финансовото кранче.Близки до актьора коментират, че той ужасно се е разочаровал от дъщерите си и не проумява как се стигнало до превръщането им в разлигавени госпожички. Не разбирал също така защо момичетата се отнасят така високомерно към любящата си майка Деми.

Макар че Брус Уилис има ново семейство, той не е спрял да се грижи за Деми и за общите им деца и продължава да ги издържа. Ако вбесеният баща наистина изпълни заканите си, Румър, Скаут и Талула ще останат без пукнат грош. По този начин, на практика, той ги принуждава да променят отношението си към Деми Мур, макар и лицемерно.

Деми Мур изпадна в дълбока депресия след раздялата си с Аштън Къчър. Трите момичета не само не я поддържаха в този момент, но и публично й се опълчиха и от това актрисата получи поредния си нервен срив. Нейни приятели дори се опасяваха, че тя е в неадекватно състояние и че положението й може да се влоши още повече.

По всичко изглежда обаче Деми е успяла да си намери опора в 29-годишния Мартин Хендерсън. През последните дни тази нова любовна връзка е сред най-обсъжданите и общото мнение е, че тъкмо тя може да помогне на мама Мур да си стъпи на краката и без помощта на трите лигли.Добави коментар