Брак по сметка?

122
Брак по сметка?

Ето най-изгодните предложения

Зад всеки голям мъж стои една истинска жена, казват някои. Друго си е обаче тази жена да е Пипа Мидълтън, нали?

От Business Insider обявиха кои са най-желаните неомъжени дами. Ако искате брак по сметка, ето каква жена ви трябва, съветва всички ергени profit.bg.

Полин Дюкре
Възраст: 17 г.Тя е внучка на принцеса Грейс от Монако. Професионална гмуркиня е.

Принцеса Юджийн
Възраст: 21 г.Тя е дъщеря на Принц Андрю и Сара, дук и дукеса на Йорк. Засега само учи и не работи, няма официални дейности.

Тейлър Суифт
Възраст: 21 г.Тя е една от най-известните певици в САЩ. Внимавайте дали ще й направите добро или лошо впечатление - има вероятност да го увековечи в песен.

Принцеса Беатрис от Йорк
Възраст: 23 г.Тя е петият човек и първата жена на опашката за трона в Англия. От известно време насам реши, че няма повече да носи налудничави шапки, а ще ги продава и ще дарява средствата за благотворителност.

Шарлот Казираги
Възраст: 25 г.Освен че е внучка на принцеса Грейс, тя е и журналистка, известна е с репортажите си за това как модната индустрия вреди на околната среда.

Лейди Гага
Възраст: 25 г.Тя е най-популярната певица днес и бе избрана за една от най-влиятелните жени в света на възраст под 30 години от сп. Форбс. Недостатъци: облича се малко странно.

Пипа Мидълтън
Възраст: 28 г.След като сестра й се омъжи за принц Уилям, Пипа стана най-известната неомъжена дама в света.

Лоло Джоунс
Възраст: 29 г.Следващата Олимпиада най-вероятно ще е последната в кариерата на хърделистката и вече ще е готова за семеен живот. Тя заяви, че си търси гадже.

Принцеса Мадлин от Швеция
Възраст: 29 г.Миналата година тя се раздели с годеника си, известен адвокат. Твърди се, че го е хванала в изневяра.

Парис Хилтън
Възраст: 30 г.През 2007 година нейният дядо и основател на веригата Хилтън заяви, че 97% от състоянието на фамилията ще бъде дарено за благотворителност след смъртта му, което остави Парис с почти никакво наследство. Но тя успява да се издържа сама и да бъде световноизвестна, без да прави нищо особено.

Ким Кардашиян
Възраст: 31 г.Тя току-що приключи брак, който продължи „цели“ 72 дни. Най-известната риалити героиня на САЩ е отново свободна.

Сандра Бълок
Възраст: 47 г.Бе омъжена между 2005 и 2010 г., но след като се появиха няколко жени, които разказаха за своите интимни отношения с мъжа й, тя се разведе. Тя е една от най-известните актриси в САЩ, обявена е й за най-доходното рекламно лице. Никога не бихте й дали повече от 30 и няколко години.Добави коментар