Брад Пит се превърна в домакиня

46
Брад Пит се превърна в домакиня

Актьорът се вманиачил в чистенето

Брад Пит се е вманиачил в чистенето. Актьорът в момента е в Съри, Южна Англия, където снима два филма. Той и е започнал да изпълнява домакинските задължения, докато годеницата му Анджелина Джоли, с която отглеждат шест деца, обикаля конфликтните зони.

"Брад винаги е бил грижовен баща, но неотдавна той започна да се занимава повече с домакинска работа. Двойката получава много помощ за поддръжката на дома си, но Брад започна сам да пере и да глади дрехите си. Той шета из къщата, докато Анджелина е навън и това му помага да е зает", сподели запознат източник пред британския в. "Дейли Мел".

"Той харесва повече от всичко на света да върши домакинската работа. Освен това пазарува в местния супермаркет и носи дрехи на местното химическо чистене", допълва източникът.

48-годишният актьор сподели преди време как животът му се променил напълно, откакто станал баща на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и на близнаците Вивиан и Нокс.

"За мен бащинството промени всичко от гледна точка на перспективите и интересите ми. Искам просто да се грижа за себе си и да бъда около децата", разкри Пит.

Докато актьорът се грижи за децата и чисти, Анджелина прекара уикенда в Ирак в ролята й на посланик на добра воля на ООН.Добави коментар