Безстрашни татковци

351
Безстрашни татковци

За празника и в името на дъщерите

Дори Хелоуин да не е сред любимите ви празници от годината, тъй като той е специфичен за американската култура, струва си да отдадете дължимото на тези смели принцеси... все пак става дума за татковци!

Сред тях има такива, които не се побояха да се превърнат в най-любивите анимационни герои на своите деца. Хвърлете поглед на снимките – те са трогателни.

Тези бащи разрушават стереотипите. Те доказват, че костюмите за дъщери и бащи на Хелоуин може да излязат от рамките на класически образци. Именно поради това – да се преоблечеш в дрехите на принцеса е такова забавление на малките момичета.

Бащите правят всичко за своите дъщери. Тези снимки го доказват.

Този например има пет момичета. Те са поискали от него да бъде принцеса Елза. Нима нещо може да го разколебае?Този баща е решил да се превърне отново в ледената принцеса. Неговата дъщеря пък е снежният човек Олаф.А тази четиригодишна принцеса май не е доволна от премяната на своя баща?Костюмите за бащи и дъщери за Хелоуин могат да бъдат не само такива от детското за Елза. Това момиче е поискало да се превърне в Хан Соло, а баща й – в принцеса Лея.Ако дъщеря ви поиска да бъде лошия вълк от Червената шапчица, а вие – самото момиченце, което броди из опасните гори, ще го направите ли?
Добави коментар