Безалкохолно уиски

93
Безалкохолно уиски

Не само за въздържатели

С наближаването на сезона на празниците много хора мислят как по най-добрия начин да предотвратят неприятните последици от махмурлука.

Но вече няма за какво да се притесняват с пускането на пазара на първото в света безалкохолно уиски. Производителите на уискито ArKay твърдят, че то е подходящо за всякакви купони за въздържатели и хора, които не могат да пият алкохол по религиозни причини.

Напитката, която ще се продава в кутии за 4 паунда и в бутилки за 10 паунда, ще бъде пусната в продажба на 1 декември в цял свят, точно навреме за празниците, съобщи БГНЕС."Изключителният вкус на уискито без съдържание на алкохол го прави идеалната напитка през деня и през нощта. ArKay има нула процента съдържание на алкохол и е направено, за да позволи на хората със здравословни проблеми или с религиозни вярвания, забраняващи консумацията на алкохол, да пият.

Представете си, че ще можете да се наслаждавате на любимото си уиски на купони, без да се тревожите, че след това трябва да шофирате. ArKay има абсолютно еднакъв вкус и вид като традиционното уиски", съобщи говорител на компанията производител, която се намира в САЩ.Добави коментар