Бербатов луд, че са снимали Деа

74
Бербатов луд, че са снимали Деа

Не иска никой да знае как изглежда дъщеря му

Футболистът на Манчестър Юнайтед полудя Димитър Бербатов, когато разбра, че екип на TV7 е успял да заснеме дъщеря му по време на тайното му завръщане в България, съобщава Hotnews.bg

Бербатов се държал изключително неадекватно в израз на бащинска загриженост и се побърквал, когато папараци искат да снимат Деа.

Незнайно защо Бербо нарочил за виновник именно Николай Бареков и спонтанно провел няколко емоционални разговора по телефона с водещия на сутрешния блок.

Двамата си разменили остри реплики на висок тон. Особено гневен бил Митко, който твърдо заявил, че не желае никой в България да знае как изглежда дъщеря му.

Бареков не се съгласил да свали материала и получил закана от нападателя. Бербо си послужил с репликата „Ако не свалиш материала, ще те съдя!”, но журналистът не се поддал на натиска. Най-малкото в Англия вече са публикувани снимки на младото семейство Бербатови.

Освен всичко друго, акцентът на репортажа изобщо не бил Деа, а пристигането инкогнито у нас на самия Димитър Бербатов.Добави коментар