Бекъм ще си татуира...

41
Бекъм ще си татуира...

...достойнството?

Световноизвестният футболист Дейвид Бекъм, който очаква в идните месеци да се роди четвъртото му дете от съпругата му Виктория, обмисля да си татуира пениса, пишат американските таблоиди.

Спортистът, който до момента има "30 или 31" мастилени шедьовъра, възнамерява да си направи още няколко, част от които със сигурност ще бъдат на интимни места.

По време на интервюто си за телевизионното шоу на Крейг Фъргюсън на въпрос дали има татуировки на мъжкото си достойнство, Дейвид отвърна: "Все още не. Но съм си го мислел".

Когато водещият на предаването си позволи да се пошегува и да предложи "да го направят заедно", британският секс символ се усмихна и заяви: "Звучи страхотно", което остави почитателите на звездата с отворени уста.

36-годишният Бекъм обаче посочи, че ако го направи, съпругата му Виктория навярно няма да бъде развеселена от новината. "Всеки път, в който си правя нова татуировка, тя ми казва: "О, пак ли". Мисля, че няма да й хареса", каза още Дейвид, цитиран от БГНЕС.Добави коментар