Българките с най-големи гърди

354
Българките с най-големи гърди

Водещи са и рускините и скандинавките

Красотата на българките получи ново признание. Нашенките се нареждат сред жените с най-голяма гръдна обиколка в света, сочи най-новото статистическо проучване, цитирано от Нова телевизия.

Водещите позиции в това отношение се държат от обичайно примамливите за мъжкото око рускини и скандинавки, част от които редовно летуват по нашето Черноморие и изпълват стаите на родните ни хотели.

Според проучването пищните гръдни обиколки на тези жени се оценяват на максималната оценка по скалата от 1 до 5, докато големината на българските гърди се равнява на 4.

Редом до привлекателните ни сънароднички са поставени американките, германките, чехкините, австрийките, хърватките и някои латиноамериканки.

В златната среда са класирани бразилките, аржентинките и повечето европейки, сред които французойките, италианките, полякините, британките и румънките.

Статистиката също така отбелязва, че пищните гърди са рядкост най-вече в страните от Арабския свят, Близкия изток, Мексико, Южна Африка и Нова Зеландия.

Според проучването с най-оскъдна гръдна обиколка живеят предимно в централната част на най-бедния континент на Земята, Малайския архипелаг и Китай.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиДобави коментар