Атлас на женските ерогенни зони

166
Атлас на женските ерогенни зони

Най-мощната женска ерогенна зона е мозъкът. Има обаче едно „но”

Започваме с уговорката, че най-мощната женска ерогенна зона е мозъкът, предупреждава вестник "Монитор". Има обаче едно „но”. След като прелистихме учебните помагала по анатомия, стигнахме до извода, че има още девет такива зони по женското тяло, правилният допир до които предизвиква силна възбуда. Ето ги:

1. Шия

Приближете се към момичето отзад, отместете косите, покриващи шията, и я засипете с целувки. Първо от едната страна, а после – от другата. Преди това се убедете, че момичето е готово за подобна близост, иначе можете да бъдете възнаграден със звучен шамар, вместо с премрежен от наслада поглед.

2. Китка

Нежно я погалете по китката. Ако обстановката е подходяща, можете дори леко да я докоснете с език. Почти никой не подозира, че китката е ерогенна зона, затова ако станете неин „откривател”, ще бъдете подобаващо компенсиран.

3. Сгъвка на лакътя

Целувайте сгъвката на лакътя й. Всъщност този жест е доста по-интимен, отколкото предполагате. Дори и да се разгорещите, не си помисляйте да я хапете по това място.

4. Коси

Прекарайте ръка през косите й и нежно масажирайте темето й. Момичето ще усети прилив на щастие, защото в този момент кръвта й ще закипи от ендорфини. Само внимавайте да не й развалите прическата. Това прегрешение не се прощава лесно.5. Сгъвки на коленете

Прокарайте пръсти по сгъвките зад коленете й - там се е сгушила една от най-слабоизвестните ерогенни зони. Ако момичето не се разкиска от гъдел, включете тежката артилерия – целувки и леки ухапвания.

6. Мекото на ушите

Деликатно оближете мекото, стиснете го леко със зъби, след което преминете към централната част на ухото. Спрете и наблюдавайте реакцията й, защото има момичета, които не обичат някой да им „рови“ в ухото. Ако тя не ви отблъсне и не хукне за салфетка, продължете с ласките.

7. Крака


За да покорите сърцето (и други важни органи) на жената, трябва да започнете от краката. Масажирайте стъпалата и петите, обърнете подобаващо внимание на пръстите и глезените. Освен това, според иглотерапевтите, малко под ахилесовото сухожилие има точка, която акумулира сексуална енергия. Щом прецените, че сте я открили, пристъпете към акопресура, а не към акопунктура!

8. Устни

Оближете връхната устна на момичето. Тя е особено чувствителна, а нервните окончания са директно свързани с най-важните за секса органи. Ако направите всичко правилно, очаквайте неочакваното.

9. Седалище

Галете долната част на гърба й. Прокарайте пръсти надолу по гръбнака й, плавно спускайки се към седалището. Стигнете ли до приятните заоблености, дайте воля на въображението си. Току-що сте преминали от прелюдия към откровен еротичен масаж.Добави коментар