Аштън Къчър е чичо Чарли

124
Аштън Къчър е чичо Чарли

Той ще заем мястото на Чарли Шийн в сериала

Аштън Къчър ще замени Чарли Шийн в сериала "Двама мъже и половина". Съпругът на Деми Мур получил предложение да замени Шийн, който беше изгонен от продуцентите на сериала по-рано тази година заради проблемите в личния си живот.

Къчър индиректно потвърди новината, като написа в Туитър: "Колко е корен квадратен от 6.25?" и последователите му в социалната мрежа смятат, че отговорът 2.5 е потвърждение, че той ще поеме ролята.

"Холивуд Рипортър" съобщава, че сценаристът Чък Лори написал забавен сюжет, с който да представи 33-годишния актьор пред зрителите. Според близки до сериала източници Аштън ще получи тлъста сума, за да стане част от него.

Редица популярни актьори, сред които Роб Лоу, Уди Харелсън, Джеръми Пивън и Джон Стамос, бяха спрягани за заместници на Шийн. Хю Грант неотдавна отказал ролята заради "творчески различия", припомня БГНЕС.

Според запознати източници създателят и изпълнителен продуцент Чък Лори се съгласил да продължи да работи в сериала, само ако намери човек, с когото да работи комфортно. Уорнър Брос и телевизия Си Би Ес искат проблемът да бъде разрешен възможно най-скоро, така че новите епизоди да са готови до края на годината.



Добави коментар