Анимациите на Дисни са порно за деца?

379
Анимациите на Дисни са порно за деца?

Действали на момчетата, както порнофилмите на мъжете

Учени установиха, че анимационните филми на Дисни влияят на момчетата така, както порнофилмите на възрастните мъже. Съдържанието на двата жанра е напълно противоположно, но на практика ролята им във формирането на съзнанието е идентична, съобщава МИГ нюз.

И анимациите, и филмите с порнографско съдържание възпроизвеждат на екрана това, което всеки иска да има в живота. Порното за мъжете е това, което е лесно достъпно, докато не всички могат да се похвалят с близост с привлекателна, секси млада дама.

Всичките, без изключение, героини на Дисни са красиви персони с перфектни форми и плавни извивки, посочва Труд. Изследователите отбелязват, че любовта към анимациите с романтично съдържание постепенно прераства в любов към порнофилмите. Подрастващите започват да се увличат по "картинки", започвайки от 12-годишна възраст.

Филмите на Дисни вълнуват не само момчетата, но и момичетата. От най-ранна възраст те мечтаят за принц на бял кон с тяло на Аполон и душа на ангел. Те се придържат към мита за съществуването на такъв герой, отблъсквайки реалните мъже.Добави коментар