Адриана Лима съветва

75
Адриана Лима съветва

Какво да подариш на жената за Свети Валентин

Супер моделът Адриана Лима вече са готви за празника на влюбените Св. Валентин. Според нея ключът за сърцето на всяка жена са розите.

"Ако съпругът ми ми ги прати у дома, ще съм много щастлива. Няма нищо по-хубаво от това да получиш цветя от човека, който обичаш и те обича" разказва момичето на Виктория Сикретс пред сп.People.

Адриана разказва, че предпочита подаръци, които са "много елегагантни, много премислени, много романтични" и са само от нейния съпруг Марко Ярич, с който се ожениха преди три години."Св. Валентин означава да даваш и получаваш любов по различен начин" споделя Лима, която е майка и на двегодишната Валентина, припомня hotnews.bg. "Мисля, че мъжете трябва да докосват емоциите на жените. Аз обичам прегръдки целуви - все такива хубави неща".

Лима дава съвет на влюбените, които искат да изненадат човека до себе си, да им подарят нещо нестандартно: "Бъдете малко по-старомодни и напишете любовна бележка, но на ръка".

Най-безценния подарък, който Адриана пази в сърцето си, е сватбеният й ден, "Този спомен ще нося до края на живота си".АдрианаКоментари

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар