А твоята жена преструва ли се

122
А твоята жена преструва ли се

80 на сто от жените имитират оргазъм

80 на сто от жените имитират оргазъм, но това в никакъв случай не е лошо, твърдят психолози. Докато се преструват, охкат и пъшкат, те имат по-голям шанс наистина да стигнат до върховната сексуална наслада, пише The Daily Mail.

Проучване сред 481 жени отговаря на въпроса защо жените симулират оргазъм. Те правят това, за да не засегнат мъжа, с когото са си легнали и когато обичат. Втората причина е чувството им за уязвимост и беззащитност, както и желанието им да сложат край на половия акт, посочва вестник "Монитор".

Вижте още: Какво жената няма да каже в леглото, а мъжът трябва да го знае

Докато обаче имитира сексуална наслада, жената несъзнателно вдига градуса на възбуда в самата себе си. Психолозите използват подобен подход в работата с депресирани пациенти. Те просто ги молят да се усмихват повече и по-често. Дори автоматичното разтягане на устните води до изработване на хормона на щастието.

И постепенно насилствената усмивка става естествена, обясняват психолози. Жените, взели участие в проучването, признават, че най-често с пъшкането си се стремят да възбудят мъжа, но на практика и сами се възбуждат. Особено в случаите, когато отскоро са с партньора си.Коментари

Коментар: 1
Позата за секс е решаваща

Позата за секс е решаваща за женския оргазъм. Природата е предвидила поза, при която жената е гърбом към мъжа и е сгъната така, че неговите тестиси гъделичкат клитора по време на половия акт. Всички други пози са човешки измислици, които животните (дори човекоподобните маймуни) не използват. Парадоксално е, че дори в статии на Уикипедия и други енциклопедии обясняващи половия акт, не е посочена естествената поза нужна за удоволствие на жената. За щастие на начинаещите, тя е масово илюстрирана в порно сайтове, но лошото е, че там не дават обяснения. Смятам, че правилната поза трябва де се обясни в училище, когато се изучава ролята на клитора и тестисите. Друга човешка измислица, която е вредна за женския оргазъм, представлява обрязването на пениса. Дори Исус Христос е бил обрязан, въпреки неговата религия. Вредите от обрязването трябва да бъдат обяснявани и то трябва да бъде забранено.


  • 1

Добави коментар