7 типа жени в леглото

8306
7 типа жени в леглото

Психолозите смятат, че начинът, по който човек прави секс, е отражение на личността му

Психолозите смятат, че начинът, по който човек прави секс, е отражение на личността му. Всяка жена е уникална, неповторима, но въпреки това има черти, по които се припокриват. Ето защо сексолози са категоризирали 7 типа жени в леглото.

1. Срамежливката

Не всеки може да бъде дързък и палав в спалнята. Някои жени са прекалено срамежливи, за да си поискат секс директно и предпочитат половинките им да направят първата крачка в съблазняването. Срамежливките са стеснителни в леглото и оставят мъжа да ръководи. Не обичат секса на светло, както и да показват голото си тяло. Този тип жени обаче са истински магнит за противоположния пол, тъй като излъчват голяма загадъчност.

2. Мръсницата

Този тип жени са истински фурии в леглото..., а и не само там. Знаят какво искат и как да си го поискат. Ще изпълнят всяка ваша сексуална фантазия независимо дали ще е в колата, в асансьора, на плажа или по стълбите към апартамента. Просто мечтата на всеки мъж.3. Романтичката

Този тип жени поставят интимните контакти на втори план, въпреки че не са ги „зачеркнали“ изцяло от живота си. Предпочитат прегръдките, целувките и гушкането пред дивия секс. Но не ги подценявайте – любовната игра с тях е истинска експлозия на удоволствието за представителите на силния пол.

4. Агресивната

Нежността не й е присъща, но страстта на такава жена ще изпрати всеки мъж в "небитието". Агресивната любовница няма нищо против да експериментира с различни места, сексът с нея е съпроводен с диви викове, драскотини по тялото и следи от зъби. Ако си падате по окови и камшици, това е вашата половинка.

5. Мързеланката

Поза „морска звезда, просната на пясъка" е патентът на този тип жени, а на партньора им ще са му нужни доста усилия, докато успее да изтръгне стон от тях. По време на секс тези дами са непоклатими и в прекия, и в преносния смисъл.

6. Господарката

Не си представяйте жена, облечена в черна кожа и въоръжена с белезници и камшик. Представителките на този тип жени ръководят нещата в леглото. Подсказват на мъжа какво да прави, как да се движи... Идеята жената да „командва“ в леглото подлудява мъжете и гъделичка егото им.

7. Експериментаторката

Тя е смела, любопитна, освободена от задръжки, невъздържана и разкрепостена в леглото. Обожава бурния секс и е способна на всичко, за да „размаже“ партньора си от кеф. Готова е на какво ли не, за да открие нови, неизследвани и неподозирани точки на удоволствието.

Добави коментар