6 неща за мъжа, които означават повече от „Обичам те”

187
6 неща за мъжа, които означават повече от „Обичам те”

Умеете ли да "казвате" Обичам те?

Може би сте го чували и преди: мъжете оценяват с очите си. Те са импулсивни, докато жените предпочитат да анализират. Мъжете са от Марс, а жените от Венера. Оказва се, за мъжа думите „Обичам те” не са най-ценното, което иска чуе. Ето 6 неща, които партньорът оценява повече.

1. Вашето внимание
.
„Когато мъжът види, че постоянно си проверявате съобщенията на телефона по време на вечеря мозък му тълкува това поведение като: „Аз не съм важен за нея”, казва специалистът по бракове Майк Доу. Посветете цялото си внимание, ако наистина човекът, който стои пред вас, е ценен за вас.2. Неговата любима храна.
Стара е приказката, че любовта на мъжа минава през стомаха. „Когато знаете какво харесва да яде, без да има нуждае да го питате, мъжът оценява това поведение като знак, че таите интерес към него. Малките детайли правят браковете успешни и щастливи.

3. Когато сте облекли това, което му харесва най-много.

Мозъкът на мъжа е програмиран така, че да следи за визуални следи”, казва д-р Доу. „Когато ви вижда в секси рокля, мъжът разчита, че вие го желаете”, допълва той.

4. Когато се грижите за себе си.

Мъжете не харесват неподдържани жени. Те изпитват истинско удовлетворение, когато виждат, че жената до тях се грижи за себе си. Силният пол разчита в това опита на жената да изглежда добре заради самия него.5. Комплименти за него.
Мъжете също имат нужда да поддържат добро самочувствие. Когато полагат усилия, независимо колко големи са те, винаги удряйте едно рамо. Очертавайте резултатите и раздавайте комплименти!

6. Окуражавайте го да отделя време за себе си.
Съпругът ви може да среща проблеми, когато трябва да вербализира потребностите си. От време на време му предлагайте да разпусне – да излезе с приятели, да поиграе на любимата си видео игра или пък да направи нещо друго, което му е любимо. Така показвате подкрепа и му давате чувство за свобода.Добави коментар