50 Cent написа детска книжка

127
50 Cent написа детска книжка

В нея рапърът разказва за детството си

Рап-певецът 50 Cent, който стана световноизвестен с песни, в които се пее за употреба на наркотици и насилие, написа детска книга, предаде "Ройтерс". Тя се казва "Детска площадка" (Playground) и ще излезе на пазара през януари.

Книгата на певеца разказва за 13-годишно момче, което често участва в сбивания, но решава да се промени, казват издателите от Penguin Young Readers Group. Творбата до голяма степен е автобиографична, тъй като 50 Cent e израснал в квартал на Ню Йорк с висока престъпност, съобщава hotnews.bg.

"Имах голямо желание да напиша тази книга, защото исках да обясня как едно дете се превръща в побойник и престъпник", каза певецът, който има син-тийнейджър. Той добавя, че сюжетът на "Детска площадка" е вдъхновен от неговия живот, но в историята има и художествена измислица.

Това е трета книга на рап-изпълнителя, след биографията From Pieces to Weight, излязла през 2005 г. и книгата-стратегия The 50th Law, написана заедно с Робърт Грийн.

50 Cent, който е на сцената от края на 90-те години, е продал около 22 млн. албума в цял свят. Певецът се изявява и като актьор.



Добави коментар