5 вида флирт

172
5 вида флирт

Хората флиртуват навсякъде

Хората флиртуват навсякъде - в бара, на обществени събития, онлайн, докато пътуват. Много хора имат стратегия във флирта и използват заучени фрази.

Сайтът vouchercodespro откри, че има 5 различни типа на флиртуване. На първо място е закачливият тип. 91% от мъжете и жените флиртуват, затова не е изненадващо, че всеки има различни тактики да спечели човека, към когото има интерес.С игривия тип флиртаджии разговорът върви леко и е изпълнен с безсмислени глупости, които карат и двамата да се усмихват.

Следва флиртът с фрази, които всеки знае, но въпреки това те продължават да са смешни. Този тип флиртуване не бива да се подценява, тъй като хората, които го използват, знаят, че фразите са добре известни на всички, но имат смелостта да ги използват по начин, който води до успех.

На трето място е недостъпният тип. Когато хората използват този тип на флиртуване, те отговарят на въпроса с въпрос или пък дават неясни отговори. На предпоследно място са смелите подпийнали флиртаджии. Те показват, че харесват някого повече от действителното или гледат вторачено обекта на флирт цяла вечер.

На последно място са самохвалковците, посочва БГНЕС. Те винаги разказват за скъпата си кола, луксозния си дом или скъпите магазини, от които пазаруват.Добави коментар