18 минути

58
18 минути

За да приличаш на Дейвид Бекъм

Средностатистическият британски мъж се нуждае от 18 минути, за да се приведе в спретнат вид сутрин, сочи обществено допитване.

Метросексуалните мъже, които се гордеят с външния си вид, се увеличават, установило изследването на веригата магазини QVC. В живота си те прекарват 5105 минути пред огледалото, за да се приведат в съвършен външен вид.

Изследването сред 1012 мъже показва, че 54 на сто полагат усилия, за да доставят удоволствие на партньорката си, а една четвърт признават, че се конкурират с приятелите си мъже за безупречен външен вид.38 на сто обаче заявили, че знаят малко за това как да се грижат за себе си, а дори повече признават, че се притесняват да поискат съвети. Най-много време пред огледалото отделят уелсците. Някои от тях прекарват по един час, за да са сигурни, че изглеждат добре, пише БГНЕС.

Мъжете в Западен Мидланд пък се приготвят най-бързо – само за 10 минути. Изследването установило още, че мъжете се стремят да постигнат външния вид на Дейвид Бекъм, Даниел Крейг и Колин Фърт.Добави коментар