10 успешни начини да я раздразниш

117
10 успешни начини да я раздразниш

драсни-пални-клечица

Вероятно съществуват безброй начини, благодарение на които ще възпламениш приятелката си. Но защо ти е да го правиш? Не искаш ли да имаш редовен сексуален живот? Съставихме класация на десетте най-раздразнителни прояви в мъжкото поведение. Спазвайки ги си гарантираш мир, спокойствие и сексуално удовлетворение.

1. Жената се дразни, когато й пускаш ръце в неподходящи за този тип занимания моменти – ако тя разговаря с шефа, готви или пък мие съдовете, а ти я занимаваш със сексуалните си трепети, определено й досаждаш. Сдържи малко апетита си и поизчакай да приключи с разсейващите я занимания.

2. Дамите не обичат да се яде в леглото им. На нас, мъжете, ни се струва, че жените също ядат в леглото, особено ако телевизорът е позициониран непосредствено отсреща. Но голяма част от дамите не правят това. Ако пък ти хрумне след обилното хранене в леглото, да й се нахвърлиш за секс, Бог да те пази!

3. За жените сексът и алкохолът не са добро съчетание. Ако пиеш, налей и на нея. Така ще си спестиш упреците за алкохолно невъздържание, последвано от неконтролируем сексуален апетит.

4. Оставил си смучка на шията й, оглеждай се за шамар.

Вбесена съм!

5. Забрави за секса с чорапи на краката. Т.е. не забравяй да си свалиш чорапите!

6. Ако си решил да я попиташ дали е съгласна да пробвате тройка, готви се за възмущение и раздразнение от нейна страна.

7. Жените не обичат да ги насилват да правят минет, както и да ги напътствате в това деликатно дело, както и да използвате главата им като контролен лост.

8. Ако изхвърляш използваните презервативи през прозореца, не си по-умен от макак, според нея.

Когато ви връхлита желание да го разкъсате на парчета

9. Не е добро хрумване да питаш жената дали е получила оргазъм или не. Ориентирай се, като бъдеш по-внимателен и наблюдателен!

10. Ако и ти, като всеки нормален мъж, заспиваш веднага след секс, предварително си подготви второ одеяло. От удовлетвореност рискуваш да оставиш приятелката си на студа, без одеяло, а ако не е и свършила, ще се молим за теб! Бедничкият, той!Коментари

Коментар: 1
This arctile went ah

This arctile went ahead and made my day.


  • 1

Добави коментар