10 правила, които мъжът да спазва на 14 февруари

81
10 правила, които мъжът да спазва на 14 февруари

Всяка жена има определени изисквания към мъжа на 14 февруари

Всяка жена има определени изисквания към мъжа на 14 февруари.
За да няма недоразумения в. "Кориере дела сера" представя 10-те "божи заповеди" на жената, които мъжът трябва да съблюдава на Деня на влюбените, пише Dir.bg.

А те са:

1. Да не се хвали колко е романтичен или изобретателен, защото празникът е на влюбения мъж, а не на егото на влюбения мъж.

2. Да не се прави на Мистър Съвършен само за един ден, защото трябва да е съвършен всеки ден, ако действително обича жената.

3. Да не прибягва до високопарни и патетични декларации, когато се обяснява в любов на възлюбената си, а да използва прости и нежни думи, които използва всеки ден, когато й казва, колко я обича.

4. Да не прави шокиращо скъпи подаръци или шокиращо много подаръци, защото един подарък, но от сърце, било то и скромен, е достатъчен.

5. Да не увърта, ако е забравил да купи подарък, а да си признае, вместо да обещава невероятни неща за по-късен етап, които така и няма да се случат.

6. Да не води дамата на сърцето си в шикозен или моден ресторант, ако тя обича обикновените кръчми и простичката храна.

7. Да не гледа другите жени.

8. Да не се прави на Великия любовник, ако силите му няма да стигнат да се посвети точно в този ден на секс маратон.

9. Да не заспива веднага след купона.

10. Да не купува секс играчки за подарък, въпреки твърденията, че те са актуални за празника на влюбените.Добави коментар